top of page

Pobjedi vrućine mirisom bez plamena! Mirisni difuzori stižu u pomoć!


Lit Lab mirisni difuzor
Lit Lab mirisni difuzor

Sivo nebo konačno se razišlo i napokon uživamo u ljetnom suncu. Nadamo se da ćemo provoditi više vremena s prijateljima i obitelji, dok topli povjetarac šapuće kroz naše domove prvi put nakon nekoliko tjedana. U toplijim mjesecima ne želimo paliti mirisne svijeće onoliko često koliko to radimo tijekom zime, ali mirisan dom se može bez napora postići tijekom cijele godine...


Mirisni difuzori savršeno su rješenje kao cjelogodišnji mirisi koji ispunjavaju prostor, ne treba im plamen, održivi su, mogu se reciklirati i ne sadrže plastiku! Nakon što stavite štapiće trske u tekućinu, možete ih ostaviti do 2 do 4 mjeseca za kontinuirani, dugotrajni i besprijekorni miris. Da biste dobili maksimalan učinak mirisa, preporučujemo da okrenete štapiće svaki tjedan ili kad primijetite da miris blijedi. Mjesto na kojem živi vaš difuzor također će utjecati na njegovu izvedbu. Postavljanje na osunčanu prozorsku dasku ili pokraj radijatora povećat će miris, ali može skratiti životni vijek.





Mi u Lit Labu smo odlučili mirise mirisnih difuzora prilagođavati svakom godišnjem dobu.

Dream i Home su nazivi difuzora koji nam dolaze spremni za ljeto i kasne ljetne mjesece, a za njih smo pripremili mirise pod nazivima Love Island i Casa Amor, koji ljetni šarm istinski donose u naše domove.


Ispunite svoj prostor sa toplim aromama egzotičnih ljetnih destinacija uz Love Island koji u osobni prostor donosi očaravajući miks egzotičnih i morskih mirisa. Uz gornje note naranče, kokosa i breskve, srednje note pistachia i badema te donje note karamele, ambera i drvenih nota o ljetu možete sanjati kroz cijelu godinu. Miris je inspiriran plažama, toplinom sunca i ljubavi.

Lit Lab mirisni difuzor
Lit Lab mirisni difuzor


Dodajte malo magije uz Casa Amor. Kombinirajući mirise pjenušca, borovnice, jasmina, vanilije i mošusa, ovaj miris je uistinu zarobio duh romanse. Uživajte u citrusnim aromama voća koje se stapaju sa laganim cvijetnim notama poput jasmina i laganim mošusnim podtonovima stvarajući luksuzni miris koji će oplemeniti svaki prostor.


Lit Lab mirisni difuzor
Lit Lab mirisni difuzor



Što je u reed difuzorima?

Bazno ulje dobiveno iz soje pomiješano je s čistim parfemskim uljima bez phalata, sulphata i

kancerogenih spojeva. Naši reed difuzori sigurni su za korištenje u blizini kućnih ljubimaca, prikladni su za vegane, a pakiranje se može reciklirati. U pakiranju ćete uvijek dobiti 8 prirodnih štapića od ratana sa svojim difuzorom. Uveli smo i mogućnost kupnje refila difuzora i dodatnih pakiranja trstike.



Lit Lab mirisni difuzor
Lit Lab mirisni difuzor


Što ćete prvo isprobati? Miris egzotike ili luksuzno i sneno kasno ljeto?


Reed difuzore uvijek držite izvan dohvata djece i znatiželjnih kućnih ljubimaca. Sigurnosne informacije nalaze se na dnu boce, ako ih trebate pogledati u bilo kojem trenutku.

27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page