top of page
24560567.jpg
_BM62682_mala.jpg

Nedugo nakon ideje, rođen je prvi hrvatski Candle bar u koji možete doći i, osim naših postojećih kolekcija, sami izabrati staklenku, miris, vrstu fitilja i natpis za svijeću koju mi na licu mjesta izlijevamo dok se vi odmarate i opuštate u našem Chill out loungeu. 

Mladi hrvatski brend, Lit Lab, nastao je 2020.godine, a iza njega stojimo mi: bračni par Andrea i Ivan te Ru i Broly - ŠAPE iza brenda.

Na samom početku, plan je bio našu ljubav prema mirisima pretočiti u jednu posebnu priču te ponuditi nešto drugačije našem tržištu.

Naš zadatak bio je stavljati osmjehe na lica ljudima u izazovnim vremenima i stvarati neke nove sretne uspomene koje ćemo svi povezivati sa - mirisom.

Uz sve navedeno,  veliku pažnju smo posvetili ekološkoj komponenti naših proizvoda. Sirovine s kojima radimo su prirodne i razgradive, baš kao i sva ambalaža koju koristimo, a mirisi su bez phalata, parabena i ostalih kancerogenih spojeva.

_BM62700_mala.jpg

S VREMENOM SE POJAVILA POTREBA ZA OTVARANJEM FIZIČKE LOKACIJE

 Postali smo prvi brend u Hrvatskoj koji održava takav tip radionica izrade mirisnih svijeća. Osim samog postupka izrade i odnošenja svoje svijeće doma, pružamo vam zabavu i  ugodnu atmosferu. Natpise za svoje svijeće osmišljavate sami, ponudimo vas ginom ili sokovima, a u pauzi poslužujemo najbolje macaronse u gradu ili neki drugi desert.

U budućnosti planiramo širenje brenda i ponude te se veselimo novim suradnjama, kupcima i izazovima.

NOVI PROSTOR NAM JE DONIO MOGUČNOST ODRŽAVANJA ZABAVNO EDUKATIVNIH RADIONICA

PISALI SU O NAMA:

Glorialogo.jpg
Snimka zaslona 2023-01-24 005500_edited.png
FHR_hover_638054891057368522_edited.jpg
logo (4).png
logo-150.png
logo-zagreb-light.png
bottom of page